dissabte, 23 de febrer del 2013

Disseny d'un expositor de llapis amb cartró ondulat.

Aquesta tasca, realitzada el 23.1.2013, consistia en resoldre un expositor per a 3 llapis amprant cartró ondulat. La funció d'aquest expositor era oferir a la vista, sobre un mostrador o aparador, i de manera estable i que cridés l'atenció, 3 llapis de fusta, de manera que expositor i llapis formessin un volum interessant, atractiu i fàcil de plegar i desplegar (o d'enrotllar i desenrotllar, etc.).
Calia fer una l'amina d'esbossos previs, i escollir una solució que no calia que correspongues amb exactitud a la realització final, ja que aquesta es  desenvoluparia per camins propis en començar la manipulació del material. La resolució final seria real i a mida natural.
No s'admetien solucions enganxades amb cola ni cel·lo: qualsevol encaix havia de fer-se amb el mateix material.
L'allotjament per als tres llapis s'havia de fer mitjançant perforació o embolcall o qualsevol altre sistema. No calia lliurar el treball amb els 3 llapis inclosos, però sí comprovar prèviament:
a) com es mantenien, aquest llapis, aproximadament estables;
b) com era el seu volum conjunt (expositor i 3 llapis) si estiguessin col·locats al seu lloc.
La posició final dels llapis era lliure: tombats o drets, oblic, etc.
Cali presentar, en format DIN A3, els esbossos previs, el desenvolupament pla de la solució ( a mida real i acotat en centímetres), tant si era una sola peça com si n'eren més. Es diferenciaria entre línies de plec i línies de tall.

Calia presentar la maqueta (sense els llapis).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada