dissabte, 26 de gener del 2013

Activitat de disseny packaging loewe.

Aquesta tasca (entregada el 18 de Gener de 2013) ens manava un dissent d'un embalatge per a una pastilla de sabó, que vol treure al mercat, de la mateixa gamma que l'Agua de Loewe de Pati Núñez i Antoni Arola, que reunia dos conceptes diferents: per un costat responia al caràcter universal de Loewe, per a home i dona, combinant les formes suaus i femenines amb trets contundents i sobris; i per l'altre, el conjunt adquiria sentit en relacionar-lo amb els termes, els banys i els balnearis romans, amb el luxe d'aquests espais, l'elegància de la simplicitat i els materials nobles (vidre, metall i pedra). L'acabat mat del vidre evocava el vapor dels termes. Els estoigs simulaven un mosaic de pedra per oferir una imatge única i original.
Les mides de la pastilla de sabó havien de ser de 9 x 6 x 3 cm. Es demanava, explicitant el material del nou envàs, que projectéssim la imatge seguint la mateixa línia conceptual de la firma.
En quant el procediment calia entregar els esbossos previs a la solució final i el resultat definitiu en una làmina DIN A3, i explicar per escrit les característiques de la proposta. Es podien fer maquetes per treballar la forma però no s'havien de lliurar.
La dificultat d'aquesta làmina era pensar un disseny que contingues tots els elements requerits i mostrats en la gamma de la colònia.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada